Słodko bez cukru i glutenu | Warsztaty kulinarne na Rudaku

Kiedy

17.02.2023
piątek | godz. 17:30

Gdzie

Filia Dom Muz | Rudak

Bilety

70zł / normalny
Wydarzenie archiwalne
Miejsce wydarzenia: ul. Okólna 169 | Zajęcia dla dorosłych i dzieci z opiekunami | Czas trwania zajęć: 2 godziny | Koszt: 70 zł/osoba | Szczegółowe informacje: edukacja@artus.torun.pl
Artykuł dostępny w audiodeskrypcji

Wszyscy jesteśmy łasuchami! Ci, co twierdzą inaczej, po prostu dobrze się kamuflują. Słodycze poprawiają nastrój, otulają jak ciepła kołderka, prowokują do spotkania i rozmowy. Te przygotowane samodzielnie wywołują uśmiech na twarzy i cieszą podwójnie.

Dla wszystkich słodziaków przygotowaliśmy warsztaty, na których przygotujemy łakocie w wersji wegańskiej – bez jajek i nabiału, a nawet bez białego cukru. Bo tak jest zdrowo, prosto i przepysznie!

Przygotujemy:

cudownie karmelowe ciasto snickers
trufle jak Michałki
muffiny imbirowe z gruszkami i chrupiącą posypką

Aby wziąć udział w zajęciach nie trzeba być wyjadaczem, każdy z nas poradzi sobie z wykonaniem tych prostych przysmaków! Można mieć nawet dwie lewe ręce, mile widziane są za to dwa żołądki. Do zobaczenia!

Zajęcia poprowadzi dla Was Angelika Jasiulewicz – kucharka i edukatorka. Miłośniczka roślin i prostego, sezonowego gotowania. Wieloletnia weganka. Tworzy słodkości w ramach projektu Siedem Lisów. Prowadziła warsztaty na Slot Art Festival, Slot Fest, Wawa Design Festiwal, Toruń z Pasją, a także w Miejscu Inicjatyw Pozytywnych Kacze Bagno, Domu Muz w Toruniu i wielu innych.
Zapewniamy wszystkie niezbędne materiały.

Miejsce wydarzenia: ul. Okólna 169 | Zajęcia dla dorosłych i dzieci z opiekunami | Czas trwania zajęć: około 2 godziny | Koszt: 70 zł/osoba | Szczegółowe informacje: edukacja@artus.torun.pl

Zdjęcie prowadzącej, młodej kobiety w kręconych włosach, trzymającej zebrane jabłka.

Wszyscy jesteśmy łasuchami! Ci, co twierdzą inaczej, po prostu dobrze się kamuflują. Słodycze poprawiają nastrój, otulają jak ciepła kołderka, prowokują do spotkania i rozmowy. Te przygotowane samodzielnie wywołują uśmiech na twarzy i cieszą podwójnie.

Dla wszystkich słodziaków przygotowaliśmy warsztaty, na których przygotujemy łakocie w wersji wegańskiej – bez jajek i nabiału, a nawet bez białego cukru. Bo tak jest zdrowo, prosto i przepysznie!

Przygotujemy:

  • cudownie karmelowe ciasto snickers
  • trufle jak Michałki
  • muffiny imbirowe z gruszkami i chrupiącą posypką

Aby wziąć udział w zajęciach nie trzeba być wyjadaczem, każdy z nas poradzi sobie z wykonaniem tych prostych przysmaków! Można mieć nawet dwie lewe ręce, mile widziane są za to dwa żołądki. Do zobaczenia!

Zajęcia poprowadzi dla Was Angelika Jasiulewicz – kucharka i edukatorka. Miłośniczka roślin i prostego, sezonowego gotowania. Wieloletnia weganka. Tworzy słodkości w ramach projektu Siedem Lisów. Prowadziła warsztaty na Slot Art Festival, Slot Fest, Wawa Design Festiwal, Toruń z Pasją, a także w Miejscu Inicjatyw Pozytywnych Kacze Bagno, Domu Muz w Toruniu i wielu innych.

Zapewniamy wszystkie niezbędne materiały.